top of page

LED obrazovky

LED obrazovky alebo tiež u nás nazývané LED steny, sú ideálne médium na zobrazovanie reklamy a to na fasádach budov, obchodných výkladoch, či ako billboardy pri cestách. Používajú sa ale aj ako dekorácia do pozadia v TV štúdiách alebo ako efektové osvetlenie na diskotékach a v kluboch.



Zakrivená LED obrazovka a LED pozadie v TV štúdiu Tipos



Reklamné LED obrazovky


Aj po Slovensku je už umiestnených veľa reklamných obrazoviek. Viete si tam prenajať reklamný čas a zobrazovať svoju reklamu. Často zákazníci chcú zobrazovať svoju reklamu na svojej budove. Je to dobrý spôsob, ako informovať o Vašich produktoch alebo práve prebiehajúcich akciách.

Veľká dobre umiestnená obrazovka na Vašom obchode môže prilákať nových klientov

Výhodou reklamných LED stien na Vašej budove teda sú:

· Možnosť pokryť reklamou veľkú plochu, ktorú bude vidieť aj z väčšej vzdialenosti

· Rýchla výmena zobrazovanej informácie

· Reklama môže bežať 24 hodín, 7 dní v týždni

· Viete použiť rôzne rozlíšenia obrazoviek, tzv. pitch (čím viac obrazových bodov, tým detailnejší obraz)


Ak uvažujete nad kúpou a inštaláciou LED obrazovky, vieme Vám s tým pomôcť.



Banerová slepota


To čo si však všímame, že ľudia už získavajú tzv. „banerovú“ slepotu (z angl. banner reklamný pútač, transparent). Kedy naposledy ste si napríklad pri čítaní Vášho obľúbeného online časopisu všimli nejaký reklamný banner v okolí textu? Podobný problém už predstavujú aj LED obrazovky.


Pri veľkom množstve LED obrazoviek je naivné myslieť si, že si zákazník prečíta práve Váš odkaz

Takže myslíme si, že doba, kedy veľké obyčajné LED obrazovky naozaj mali pozitívny vplyv na predaj, je už dávno preč.


Ako oživiť LED obrazovky?


Banerová slepota vzniká z nudy. Keď človek videl veľkú obrazovku už 10-ty krát, už nie je ničím výnimočná. Preto je potrebné ju niečím originálnym oživiť. V TV štúdiách preto inštalujeme zakrivené LED obrazovky, ktoré svojim tvarom prilákajú viac divákov.



Zakrivené LED obrazovky v TV štúdiu Prima CNN

Ďalšou možnosťou je vytvoriť LED stenu zvláštneho tvaru. Napríklad takýto reklamný LED valec okamžite priláka viac pohľadov, lebo nie je bežný. Samozrejme že tvar Vašej LED obrazovky môže byť akýkoľvek – trojuholník, guľa, ihlan...



LED valec je zaujímavejší spôsob zobrazovania reklamy


Alebo si predstavte, že po meste sa pohybuje auto, ktoré je LED obrazovkou. Asi ťažko by si ho okoloidúci nevšimli (skôr ho najbližší mesiac uvidíte všade po súkromných Facebook a Instagram účtoch).


Auto zmenené na obrazovku - zaručený spôsob ako "byť videný"


Kedy sa rozhodnúť pre kúpu LED obrazovky?


Ak potrebujete zobrazovať reklamu na veľkej ploche, LED obrazovky sú definitívne dobrý spôsob. Je veľa parametrov LED obrazoviek, ktoré zákazníkovi veľa nepovedia (pitch, rozlíšenie, obnovovacia frekvencia, ...). Spojte sa však s nami a budeme sa snažiť Vám ich vysvetliť zrozumiteľnou rečou. A tiež sa spolu zamyslíme, ako by sme sa vedeli vyhnúť tomu, aby si Vašu obrazovku nikto nevšimol.

125 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page